Contraschade Expert bij Inbraakschade

Inbraakschade na een inbraak heeft een emotionele impact die veelal onderschat word. Daarom is het belangrijk om de financiële zaken af te handelen, zodat u zich kunt focussen op de emotionele nasleep.

Na een inbraak is het belangrijk om meteen aangifte te doen bij de politie. Zij zullen uw inbraak onderzoeken en zijn de enige die een inbreker kunnen opsporen. Vervolgens kunt u zelf maatregelen nemen om de inbraakschade zoveel mogelijk te beperken. De verzekeraar vergoedt vaak niet alle schade bij een inbraak en om die discussie uit uw handen te nemen, kunt u ons hiervoor inschakelen.

Wij zullen uw schade vaststellen en daar een schadevergoeding tegenover zetten. De discussie die volgt met de expert van de verzekeraar zullen wij voeren en wij zorgen ervoor dat u uiteindelijk de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Neem dus meteen vrijblijvend contact op door ons te bellen of mailen. U krijgt binnen 1 uur een persoonlijke reactie van één van onze experts die u verder zal informeren.

of stuur ons een bericht: