Ontmoet ons Team.

In ons team bij Contraschade Expert werken HBO of universitair geschoolde professionals. Daarnaast zijn ze allen ervaringsdeskundigen, wat wil zeggen dat ze vergelijkbare situaties als waar u in zit persoonlijk hebben meegemaakt.

Zij zijn op de hoogte van de polissen en werkwijze van de verzekeraars en hun experts. Door deze kennis en de ervarenheid van onze experts zijn zij goed opgewassen tegen de verzekeraars.

Onze experts zijn gespecialiseerd in brandschade, waterschade, inbraakschade en stormschade. Daarnaast behoort schade aan kunst en antiek ook tot onze expertise. Onze experts zullen u te allen tijde adviseren en verdedigen, totdat de hoogst mogelijke schadevergoeding voor u geregeld is.

Onze register-schadecoaches en schade experts in onze organisatie treden van begin tot eind op als deskundigen tijdens de afhandeling van uw schadeclaim. Gedupeerden zijn, zonder uitzondering, lovend over onze bijdrage met onze schade experts, contra expertise, toedrachtsonderzoeken of getuige-deskundigen.

Wij onderschrijven met onze individuele register-schadecoaches en contra experts de Gedragscode van Expertise-organisaties. Onze organisatie werkt voor geen enkele verzekeraar en heeft hier geen enkele (ver)binding mee en maakt ons daarmee het meest onafhankelijke bureau van Nederland.

of stuur ons een bericht: