Waarom zou u Contraschade Expert inschakelen?

Waarom zou u ons inschakelen? Wij doen in principe hetzelfde onderzoek als de expert van de verzekeraar. Wij kennen de polisvoorwaarden en procedures van de verzekeraar net zoals de expert van de verzekeraar deze kent.

Een groot verschil tussen beide experts is echter dat experts die voor de verzekeraars werken een relatie hebben met de verzekeringsmaatschappijen. Deze experts zijn omzetafhankelijk van de verzekeraar. Onze contra-experts zijn volledig onafhankelijk en kunnen dus echt objectief naar uw zaak kijken. Hulp door onze experts wordt volledig vergoed, waardoor het voor ons niet uitmaakt hoe hoog uw schadevergoeding is. Daarnaast hebben onze experts als doel om u als gedupeerde zoveel mogelijk te ontlasten.

Bij een schade komt vaak veel kijken, van het regelen van tijdelijk onderdak, offertes maken voor herstel, in kaart brengen van de schade, tot het te woord staan van de expert namens de verzekeraar. Wij zullen zoveel mogelijk taken op ons nemen om u te ontlasten van de zorgen rondom de schade. Naast het opstellen van een schaderapport zullen wij de gesprekken met de expert van de verzekeraar op ons nemen en eventueel alvast een financieel voorschot van de schadevergoeding in gang zetten.

Dit alles is volledig kosteloos voor u. Uw verzekeraar vergoedt al deze kosten voor u bovenop uw schadevergoeding! Twijfelt u nog of heeft u advies nodig? Neem dan contact met ons op.

Wij kunnen u adviseren over uw schade in welke fase van het schadevergoedingstraject u ook zit. Ons advies is geheel vrijblijvend!

of stuur ons een bericht: